亚洲 另类 图片 制服 自拍

<th id="w2vjg"></th>
 • <progress id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></progress>
  <th id="w2vjg"></th>
  1. <button id="w2vjg"><object id="w2vjg"><u id="w2vjg"></u></object></button>
   <dd id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></dd>
   <progress id="w2vjg"></progress>

  2. <span id="w2vjg"></span>
  3. Mesin dinding JQd

   lokasi:Laman>Produk & Aplikasi
   JQT15x60 mesin jenis dinding
   siri Jqt ringan extruder lembaga partition adalah syarikat saya dan pembangunan bersama China Building Materials Akademi produk baru, mesin menggunakan ketegangan rawak unik dikebumikan di bawah perlindungan lapisan permukaan tetulang atau pra-tarik, di bawah perlindungan teknologi permukaan tetulang (bar diameter sehingga 5mm), untuk simen Portland biasa atau simen Portland sebagai ejen gelling, dawai keluli rendah karbon untuk tetulang, perlite, seramik, sanga, abu terbang, sanga , pasir dan agregat lain untuk pelbagai proses yang diperlukan untuk mati atau berdiri teknologi plat tangan-acuan tradisional dalam satu set, melalui mesin pengacuan. teknologi yang unik, teknologi canggih, mengurangkan kos produk, meningkatkan kualiti produk dan kecekapan pengeluaran, adalah teras ringan partition board barisan pengeluaran berjentera.
      Host Spesifikasi: 6X60,7X60,9X60,10X60,15X60,18X60,20X60 (keratan rentas produk papan dimensi partition, unit: cm)
   enjin Penolong adalah: ringan pembancuh konkrit agregat khas, khas mesin pemotong, penghancur batu, penghantar, dalam kapal terbang pengangkutan, dari papan, wayar sekitar bingkai, motor menolak mesin, mesin slat mengangkat.
   ciri-ciri:
   Ijazah tinggi penggunaan jentera. Semi-automatik dan sepenuhnya hidraulik mengangkat mengangkat peralatan, tahap mekanisasi, tidak perlu untuk menghidupkan roda atas dan ke bawah, tidak gerudi rod Alice, kayu mat, daripada model asal untuk pulih dengan cepat dan mudah ditukar; kecekapan tinggi, papan sistem seminit 1,5-3 meter, mesin diubahsuai dan bukan dua model lain, boleh menghasilkan 600 meter persegi atau lebih setiap hari;
   2, tiada trek saluran, menjimatkan kekaki kos pengeluaran, mengurangkan tahap kesukaran untuk memastikan bahawa ketumpatan seragam lembaran, benar-benar mengubah kiri, kanan intensiti rendah mencampurkan sempadan plat bilah, mudah retak dari sana selepas memasang kesihatan;
   3 bahagian utama, plat sisi dan plat bergetar, mengikis plat sebagai bahan aloi tahan haus yang tinggi, sangat meningkatkan hayat karbida tinggi alat untuk membesarkan lubang keliling penuh bertatahkan, yang membolehkan alat untuk membesarkan lubang sistem lembaga 8 meter di atas. Getaran lapisan lebih daripada 100,000 meter, gear kotak pemasangan enam tahun untuk membaiki.
   4, menyimpan banyak bahan-bahan mentah: dawai keluli kerosakan boleh menggunakan draf memilih tiruan; selat disediakan boleh mencapai semua plat tetulang pada akhirnya, supaya tidak ada keluli pencampuran dan sisa campuran di hujung kekaki, pinggan boleh dihasilkan menjimatkan wayar lapan meter, menaikkan penggunaan kekaki dan mengurangkan kos.
   Model teknologi bersepadu telah mencapai tahap maju produk yang sama, mesin dinding telah dipatenkan oleh pihak berkuasa mengenalpasti State Construction Engineering Kualiti Penyeliaan dan Pusat Pemeriksaan, dengan teknologi yang terkemuka peringkat domestik.

   Henan Zhongbang Technology Co., Ltd Address: Linying Luohe City industrial zone all the way 技術支持:銳拓科技

   亚洲 另类 图片 制服 自拍
   <th id="w2vjg"></th>
  4. <progress id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></progress>
   <th id="w2vjg"></th>
   1. <button id="w2vjg"><object id="w2vjg"><u id="w2vjg"></u></object></button>
    <dd id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></dd>
    <progress id="w2vjg"></progress>

   2. <span id="w2vjg"></span>