亚洲 另类 图片 制服 自拍

<th id="w2vjg"></th>
 • <progress id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></progress>
  <th id="w2vjg"></th>
  1. <button id="w2vjg"><object id="w2vjg"><u id="w2vjg"></u></object></button>
   <dd id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></dd>
   <progress id="w2vjg"></progress>

  2. <span id="w2vjg"></span>
  3. Kaedah pembinaan tembok itu betul-betul apa yang tidak?
   "Adakah dinding dalam bahan-bahan hiasan bangunan kini biasa digunakan dalam prestasi yang tinggi ia kalis air, penebat bunyi, haba keupayaan penyingkiran haba dan banyak lagi, orang yang membuat kini sering digunakan dalam hiasan dalaman yang penting bangunan.

   Wallboard pelbagai fungsi, juga banyak jenis, hari ini kita perlu memberitahu anda kira-kira, mengikut kaedah pembinaan, yang boleh dibahagikan kepada jenis panel.

   Yang pertama: transfected dengan struktur panel.

   Transfected dengan bahan bangunan panel wallboard struktur sesuai untuk digunakan di dalam konkrit dan lantai diperbuat daripada rumah dipasang, ia adalah peningkatan dari selepas Perang Dunia II, pembinaan adalah mudah, kecekapan tinggi, ringan, struktur kekuatan yang tinggi. Dengan apa-apa faedah, kos pemindahan dengan struktur panel tidak dapat tidak akan menjadi tinggi, dan kos yang tinggi akan menjadi struktur panel seterusnya kelemahan yang paling besar dengan gaya.

   Kedua: struktur hibrid.

   Chat struktur campuran sesuai untuk bata, konkrit dan bahan-bahan lain untuk membina bangunan. wallboard itu mudah untuk digunakan, murah, pasaran membina kini yang paling banyak digunakan salah satu bahan wallboard itu. Walaupun struktur dinding bercampur mempunyai banyak kelebihan, tetapi ia juga mempunyai kelemahan sendiri: mencampurkan panel agak berat, jadi rintangan untuk kejutan buruk daripada panel dinding yang lain, panel dinding untuk meningkatkan kapasiti integriti dan ubah bentuk, pekerja mahir terpaksa mengambil langkah-langkah lain.

   Ketiga: jenis cast struktur wallboard.

   Cast struktur dinding panel dinding ciri yang paling besar adalah rintangan kepada kejutan, yang biasanya digunakan dalam panel dinding diperbuat daripada rumah cast konkrit. Apabila digunakan, disapukan pekerja mahir kawasan simen tidak besar, yang bermaksud bahawa, dalam proses pembinaan, kakitangan dengan cepat boleh melengkapkan pemprosesan kerja dinding, bekerja kecekapan ketara oleh pekerja-pekerja pembinaan dan pemilik rumah kegemaran.

   Henan Zhongbang Technology Co., Ltd Address: Linying Luohe City industrial zone all the way 技術支持:銳拓科技

   亚洲 另类 图片 制服 自拍
   <th id="w2vjg"></th>
  4. <progress id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></progress>
   <th id="w2vjg"></th>
   1. <button id="w2vjg"><object id="w2vjg"><u id="w2vjg"></u></object></button>
    <dd id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></dd>
    <progress id="w2vjg"></progress>

   2. <span id="w2vjg"></span>