亚洲 另类 图片 制服 自拍

<th id="w2vjg"></th>
 • <progress id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></progress>
  <th id="w2vjg"></th>
  1. <button id="w2vjg"><object id="w2vjg"><u id="w2vjg"></u></object></button>
   <dd id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></dd>
   <progress id="w2vjg"></progress>

  2. <span id="w2vjg"></span>
  3. Kesan yang berbeza pada masa yang berlainan baru penjimatan tenaga partition ringan bermain papan
   Jika anda menggunakan penjimatan tenaga lampu dinding di bilik mandi, maka tidak syak lagi yang kita mahu lakukan air, kelembapan, bekerja cendawan. Sejak wap air tandas yang agak berat, dan sangat lembap, pengudaraan buruk jika juga terdedah kepada cendawan. New penjimatan tenaga cahaya wallboard kalis air, tetapi di dalam bangunan apabila ia perlu untuk melakukan kalis air, mortar kalis air, lantai dan dinding dalam kedudukan untuk melakukan kerja-kerja sambungan kalis air, kerana ini adalah lembap paling mudah. Setelah keseluruhan dinding keselamatan basah perlu diskaun.


       Jika anda menggunakan jenis baru lampu dinding penjimatan tenaga di dapur, bilik dan tempat-tempat lain, dan membayar perhatian yang lebih kepada pencegahan kebakaran penebat haba, penebat bunyi dan yang kedua memberi tumpuan kepada privasi, kami memperkenalkan dari kalis bunyi. Walaupun tidak ada tradisi ringan dinding ketebalan Lembaga partition, tetapi ada kelebihan yang jelas bunyi, supaya dapur, bilik-bilik yang memerlukan tempat yang tenang untuk menggunakan mesyuarat adalah sangat sesuai. Kita boleh memilih untuk partition entiti cut, meningkat penebat bunyi. Pada persidangan dinding ruang tingkap untuk menggunakan bahan-bahan penebat bertetulang, dan jurang sebagai dimeteraikan, tambah tirai kain meningkat rasa privasi.


       Leisure dan hiburan seperti restoran dan tempat-tempat lain untuk menolak, dan lembaga partition cahaya akan dapat membuat memotong. Sejak partition tidak perlu untuk memuatkan, jadi anda boleh memberi tumpuan kepada pertimbangan reka bentuk estetika, dan bahan-bahan lain yang digunakan bersama-sama dengan peningkatan dalam suasana yang santai di ruang makan.


       Pejabat memotong permainan ini adalah untuk meningkatkan rasa privasi, tetapi tidak boleh memberi sengit perasaan sejuk, dan oleh itu perlu direka sebagai selang yang rendah, kedua-dua untuk memisahkan setiap kawasan kerja, tidak membuat pekerja tidak dapat berkomunikasi.


       Keberkesanan penjimatan tenaga ringan partition board kesempatan yang berbeza baru yang berbeza untuk bermain, ia lebih rahsia anda perlu menggali untuk mencari!

   Henan Zhongbang Technology Co., Ltd Address: Linying Luohe City industrial zone all the way 技術支持:銳拓科技

   亚洲 另类 图片 制服 自拍
   <th id="w2vjg"></th>
  4. <progress id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></progress>
   <th id="w2vjg"></th>
   1. <button id="w2vjg"><object id="w2vjg"><u id="w2vjg"></u></object></button>
    <dd id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></dd>
    <progress id="w2vjg"></progress>

   2. <span id="w2vjg"></span>