亚洲 另类 图片 制服 自拍

<th id="w2vjg"></th>
 • <progress id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></progress>
  <th id="w2vjg"></th>
  1. <button id="w2vjg"><object id="w2vjg"><u id="w2vjg"></u></object></button>
   <dd id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></dd>
   <progress id="w2vjg"></progress>

  2. <span id="w2vjg"></span>
  3. Lembaga partition ringan pekerja-pekerja binaan bagaimana untuk melakukannya dengan pembinaan yang selamat?
   "Apabila kerja-kerja pembinaan adalah penting untuk keselamatan pekerja pembinaan untuk memberi perhatian kepada keselamatan peribadi mereka. Kaedah untuk membina papan partition ringan adalah mudah, dan oleh itu memainkan peranan dalam menjaga keselamatan pekerja-pekerja binaan, pekerja binaan, tetapi beberapa perkara masih perlu memberi perhatian .


       Pertama sekali pekerja binaan untuk membina papan partition ringan harus mempunyai pengetahuan asas, dengan pengalaman, untuk meratakan papan partition cahaya untuk membina yang baik, tanpa sebarang masalah, tidak perlu untuk lanjutan masa pembinaan.


       Pembinaan pekerja-pekerja binaan pertama apabila tidak sepi, tumpuan harus fokus, kerja yang serius. Anda perlu menggunakan alat ini untuk dipakai yang baik, mudah untuk mendapatkan di tempat, jangan sewenang-wenangnya diletakkan. Antara pekerja pembinaan untuk bekerjasama antara satu sama lain, semua orang perlu menumpukan perhatian kepada ketinggian, kerja yang serius, anda boleh memberi kesan kepada kecuaian seseorang untuk kerja-kerja orang lain.


       Kedua pekerja pembinaan pembinaan apabila tiada minum, tiada pembinaan keletihan. Apabila pembinaan harus memakai peralatan keselamatan, memakai tali pinggang keledar, kerusi tali pinggang rantai-rantai berada di tempat yang betul. Penggunaan masa mengendalikan peralatan mekanikal untuk memberi perhatian kepada operasi yang selamat bagi elektrik juga perlu berhati-hati untuk mengelakkan kejutan elektrik.


       The personel binaan ketiga mengikut ketat dengan keperluan pembinaan, tidak boleh dibenarkan untuk menukar lukisan di atas tanda tanpa mengubah kaedah pembinaan.


       Tampal lembaga partition cahaya keempat yang diletakkan selepas hari yang baik, sehari sebelum ia boleh menjalankan operasi berikut. Meletakkan masa ini untuk melindungi panel dinding ringan, kesan tidak boleh bangun, tidak menggunakan kesan berat lembaga partition ringan.


       Isu-isu keselamatan lima mata di atas yang perlu memberi perhatian kepada pembinaan, keselamatan operasi pada tahun-tahun kebelakangan ini, telah lama diangkat, pekerja-pekerja binaan tegas harus mematuhi syarat-syarat, jadi keselamatan pembinaan, untuk mengelakkan kemalangan. "

   Henan Zhongbang Technology Co., Ltd Address: Linying Luohe City industrial zone all the way 技術支持:銳拓科技

   亚洲 另类 图片 制服 自拍
   <th id="w2vjg"></th>
  4. <progress id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></progress>
   <th id="w2vjg"></th>
   1. <button id="w2vjg"><object id="w2vjg"><u id="w2vjg"></u></object></button>
    <dd id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></dd>
    <progress id="w2vjg"></progress>

   2. <span id="w2vjg"></span>