亚洲 另类 图片 制服 自拍

<th id="w2vjg"></th>
 • <progress id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></progress>
  <th id="w2vjg"></th>
  1. <button id="w2vjg"><object id="w2vjg"><u id="w2vjg"></u></object></button>
   <dd id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></dd>
   <progress id="w2vjg"></progress>

  2. <span id="w2vjg"></span>
  3. Profil syarikat

   lokasi:Laman>Profil syarikat
   Henan Zhongbang Technology Co., Ltd ditubuhkan pada tahun 2004, terutamanya yang terlibat dalam bahan binaan, produk jentera pembinaan penyelidikan, pengeluaran dan jualan, modal syarikat berdaftar 12 juta yuan. Siri produk utama Jqt jenis partition ringan papan extruder produk Syarikat dieksport ke Timur Tengah, Asia Tenggara dan pasaran asing lain dan Beijing, Shanghai, Guangzhou, Harbin, Hohhot, Shenzhen, Nanning, Changsha, Chengdu dan lain-lain negeri beberapa beratus-ratus besar dan sederhana bandar-bandar, bandar-bandar dan negara untuk menggalakkan pembinaan bahan dinding baru membuat sumbangan cemerlang kepada pelanggan kami telah memenangi faedah ekonomi dan sosial yang tinggi, syarikat itu juga menikmati profil yang lebih tinggi ke atas industri dan masyarakat yang sama.
   Syarikat ini terletak di Henan Province Linying kawasan perhimpunan industri, meliputi kawasan seluas 10,000 meter persegi, kilang kawasan pembinaan 6,000 meter persegi, terdapat 8 jurutera senior, 22 kakitangan profesional dan teknikal, semua jenis peralatan pemprosesan maju.
   Produk utama kami pintar bahan binaan dinding talian pengeluaran, simen Portland biasa atau simen Portland sebagai ejen gelling, dawai keluli rendah karbon sebagai bahan mengukuhkan, sanga, abu terbang, sanga, pembinaan sisa sebagai agregat, tarik manual tradisional proses pelbagai saluran acuan diperlukan, dibentuk atau berdiri teknologi panel dibentuk dalam satu set, melalui mesin pengacuan. Sistem ini sangat automatik, kestabilan yang tinggi, kecekapan tinggi, teknologi canggih, mengurangkan kos produk, meningkatkan kualiti produk dan kecekapan pengeluaran, adalah lanjutan ringan partition board barisan pengeluaran berjentera dalam dan luar negeri. Sistem yang lengkap termasuk sistem pintar batching, sistem pencampuran automatik, sistem operasi pintar, sistem pemotongan pintar, sistem pemuliharaan tenaga solar dan sistem pembungkusan automatik seperti sistem lapan sub-board. Peranti boleh menghasilkan ketebalan 90mm, 100mm, 140mm, 150mm, 180mm dan lain-lain barisan tunggal panel dinding berongga, tetapi juga ketebalan penebat bunyi yang lebih baik daripada 140mm, 150mm dan 180mm dinding panel berlubang dua, banyak di rumah dan di luar negara untuk memenuhi permintaan pelanggan.
   Penyelidikan produk jualan Jqt, kini dibangunkan 16 jenis spesifikasi tujuh model yang berbeza dalam wallboard industri jentera domestik spesifikasi paling lengkap, model yang paling lengkap. Mana kekerapan tinggi partition board extruder, semi-automatik dan sepenuhnya hidraulik mengangkat kelengkapan, tahap mekanisasi, papan sistem seminit 1,5-3 meter, mesin diubahsuai dan bukan dua model lain, boleh menghasilkan setiap hari 600 meter persegi atau lebih; T-jenis, dinding L-jenis plat menolak mesin untuk mengisi ruangan enjin wallboard, dan kesedaran sepenuhnya teknologi yang teguh berhubung dengan sudut dinding dan dinding badan dan sambungan lancar, panel dinding dan sesak, dinding Zhu plat dan pembinaan rasuk membentuk keseluruhan, benar-benar pemasangan dinding terbaik sekali tanpa retak, tetap bebas penyelenggaraan. Majoriti pengeluar wallboard pujian.
   Dengan kemajuan yang berterusan pembinaan perbandaran, teknologi dan peralatan pertandingan bahan dinding baru wallboard jentera meningkat, syarikat itu tegas memahami Terbuka Industrial Road 4,0 peluang, produk syarikat bijak, menggabungkan perindustrian naik taraf yang lebih baik. Objektif keseluruhan syarikat membuat inovasi teknologi dan peningkatan industri, syarikat penyelidikan dan pembangunan memberi tumpuan kepada pelbagai fungsi yang sangat berkesan, automatik peralatan pengeluaran, wallboard, dan jentera dan integrasi wallboard mekanikal dan elektrik, wallboard menggalakkan keseluruhan jentera mengangkat dan peralatan untuk memenuhi pasaran tempatan dan antarabangsa keperluan, syarikat itu sentiasa daripada "baik kepada yang besar."
   "Produk yang sama daripada kualiti kualiti yang sama daripada harga, harga yang sama daripada proses itu, proses yang sama daripada perkhidmatan, perkhidmatan yang sama daripada yang ikhlas." Apakah jumlah keperluan syarikat, supaya menyelesaikan masalah untuk pelanggan, "zero-day" yang mendalam pelanggan "jarak sifar" barangan perkhidmatan "sifar kekosongan", peralatan kilang "kesalahan sifar" konsep perkhidmatan. Untuk menyediakan pelanggan dengan pelbagai produk dan perkhidmatan.

   Henan Zhongbang Technology Co., Ltd Address: Linying Luohe City industrial zone all the way 技術支持:銳拓科技

   亚洲 另类 图片 制服 自拍
   <th id="w2vjg"></th>
  4. <progress id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></progress>
   <th id="w2vjg"></th>
   1. <button id="w2vjg"><object id="w2vjg"><u id="w2vjg"></u></object></button>
    <dd id="w2vjg"><track id="w2vjg"></track></dd>
    <progress id="w2vjg"></progress>

   2. <span id="w2vjg"></span>